onsdag 13. februar 2008

American Rock i V65 på Bjerke

Jeg jobber på stallen Leif G. Raae 2-3 ggr i uka. Der finnes det omkring 15 hester til enhver tid, selv om det byttes ut ved jevne mellomrom. En trivelig stall med noen fine hester. Jeg fikk trav-abstinenser kort tid etter å ha flyttet til Oslo. Fant ut at det beste var å finne en stall å jobbe i, konsentrasjonen er ikke på topp ellers. Så da ble det hos Leif :)

American Rock ja. En hyggelig 5 års vallak etter Rockaroundtheclock. Har ikke gjort allverden før han klinte til med en overlegen seier på Bjerke i lunchtravet 17.01.08. Han følgte opp med en fin fin andreplass i neste starten, der han gikk 16.3 på sprint. Det var ikke bare et blaff tydeligvis. Hyggelig det. Ambisjonene steg et hakk sammen med grunnlaget. Da var det duket for onsdagskvelden istedenfor lunch tider på torsdag. 5 spor på volten senker imidlertid ambisjonsnivået en smule. Og med grunn, for det ble galopp fra start. Sist i feltet. Og da favoritten fikk overta helenkelt etter å ha 'skapt seg åpning'..., fikk dirigere i tet og trippe lett under siste biten... ja, da var det ikke lett for 'Svarten' (som står registrert som mørk brun hos DNT forresten. Tro om eierne var happy for det, siden hesten ble kjøpt pga fargen hehe) til slutt. Han gikk alikevel bra til mål og holdt farten godt til en 6 premie. Så vi fikk da penger om ikke annet, hele 2000. De hjelper godt...

Jaja, hesten var bra den. Får håpe på bedre løpsopplegg neste gang. Det blir sansynligvis ut i lunch igjen (brent barn?), om 2 uker. Da er det auto igjen ;) Gr.lag, under 45 000, så det passer bra.

Ingen kommentarer: